پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ دی ۱۳۹۳، ۱۶:۱۶

ازهاری:

8 دهم درصد منابع بانکی کشور در استان کردستان وجود دارد

8 دهم درصد منابع بانکی کشور در استان کردستان وجود دارد

سنندج- معاون برنامه‌ریزی و توسعه استاندار کردستان عنوان کرد: 8 دهم درصد منابع بانکی کشور در این استان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان ازهاری بعدازظهر امروزدوشنبه در نخستین جلسه مبارزه با مفاسد اداری و ترویج سلامت اداری ویژه بانک‌ها و بیمه‌های استان کردستان که در سالن جلسات بانک ملی ایران در سنندج تشکیل شد، گفت: ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری در استان از والاترین معروفات است.

وی عنوان کرد: هرگونه غفلت و سهل انگاری در زمینه ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری منجر به گسترش بیکاری و افزایش آسیب های اجتماعی خواهد شد.

وی از افزایش 21 درصدی منابع بانک های استان در شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته خبرداد وبیان کرد: بر اساس آخرین آمار مربوط به گردش مالی بانک‌های استان تا پایان شهریور امسال میزان منابع بانک‌ها 3 هزار و 600 میلیون تومان بوده که نسبت به سال 92 با افزایش 21 درصدی همراه بوده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه استاندار کردستان با بیان اینکه 3 0 درصد سپرده‌های بانک‌ها را سپرده‌های جاری تشکیل می‌دهند، افزود: میزان اعتبار استان در رابطه با مصارف و مانده تسهیلات اعطایی هم بیش از 3 هزار میلیارد تومان بوده است که این میزان هم نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته 22 درصد افزایش داشته است.

ازهاری اظهارداشت: بانک کشاورزی و بانک مسکن به ترتیب با 25 درصد کل تسهیلات و 15 درصد بیشترین تسهیلات را پرداخت کرده‌اند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه استاندار کردستان میزان مصارف منابع بانک‌های استان در سال جاری را 84 درصد ذکر کرد و گفت: نسبت به پرداخت 96 درصدی تسهیلات در سال 92 می‌توان گفت که متاسفانه 12 درصد در میزان پرداخت تسهیلات کاهش داشته ایم.

وی عنوان کرد: حدود هشت درصد منابع بانکی کشور در استان کردستان وجود دارد و استان نیاز به منابع بیشتری از این مقدار است.

وی ادامه داد: علارغم این منابع محدود کردستان جزو استان‌هایی است که کمترین مطالبات معوق را در سیستم بانکی دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه استاندار کردستان بر مشارکت بانک های خصوصی در روند توسعه استان تاکید کرد و گفت: متاسفانه بانک های خصوصی منابع مردم را جمع آوری می کنند ولی در توسعه سرمایه گذاری حوزه تولید و صنعت مشارکت و نقشی ندارند.

ازهاری اعلام کرد: در قانون بودجه امسال 10 درصد منابع صندوق توسعه ملی به صنعت و گردشگری و 10 درصد نیز به بخش کشاورزی اختصاص یافته است و انتظار می‌رود بانک‌های عامل استان در این خصوص تمام توان خویش را برای فعال‌کردن واحدهای تولیدی و صنعتی و پاسخگویی به موقع به طرح‌های ارائه شده انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 216 واحد صنعتی و تولیدی غیر فعال و 96 واحد در حال ساخت در استان وجود دارد، اظهارداشت: در کل 20 درصد واحدهای تولیدی و صنعتی استان راکد هستند که تأمین منابع مالی و ارائه تسهیلات بانکی می‌تواند بسیاری از این واحدها را از رکود خارج کند.

 

کد خبر 2447815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha