پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۰

نشست «دریای معرفت» در فرهنگسرای گلستان برگزار می شود

نشست «دریای معرفت» در فرهنگسرای گلستان برگزار می شود

سلسله نشست های تفسیر موضوعی قرآن کریم با عنوان «دریای معرفت» و با حضور ابوالفضل بهرام پور برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست «دریای معرفت» با هدف ترویج فرهنگ حیات بخش قرآنی و سرلوحه قراردادن آموزه های دینی در زندگی به بازگو کردن مسایل قرآنی و تفسیر آن اختصاص دارد. اهمیت و فوریت این برنامه بر اساس احساس نیاز مخاطبان منطقه هشت در نظرسنجی میدانی به عمل آمده است.

ابوالفضل بهرام پور، متولد ۱۳۲۰ شمسی در شهر زنجان است. کارشناسی ارشد ادبیات و علوم قرآنی از دانشکده الهیات دانشگاه تهران دارد. ایشان مدرس روش ترجمه و تفسیر بوده، موسس دفتر ترجمه و تفسیر دار القرآن و سازمان تبلیغات اسلامی تهران است.  ایشان از قرآن پژوهان کوشای معاصر است که از سالهای پیش از انقلاب در تالیف کتب درسی با شهید آیت الله محمد حسین بهشتی و شهید باهنر در زمینه ی مسائل قرآنی و دینی همکاری داشته است. همچنین محمد اسماعیل صائنی و عز الدین زنجانی از اساتید برجسته ایشان بوده اند. کوشش و هدف اعلای ایشان ناظر به آسان سازی فهم قرآن برای عامه ی مردم است.

همچنین دیگر  نشست «دریای معرفت» در تاریخ های ۲۵ آذر، ۳۰ دی، ۲۸ بهمن برگزار خواهد شد.

این نشست  روز ۲۹ مهرماه در فرهنگسرای گلستان به نشانی نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان، بوستان گلستان دائر است. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره تلفن ۷۷۸۴۳۷۶ تماس بگیرند.
 

کد خبر 2944458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسین FXH ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۷
      0 0
      کاملا واقعی هست خوبه آدم این رو بدونه