۱۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۱۴

نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی:

هزار میلیارد ریال برای تجهیز آتش نشانی ها در مجلس تصویب شد

هزار میلیارد ریال برای تجهیز آتش نشانی ها در مجلس تصویب شد

یاسوج- نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: یک هزار میلیارد ریال برای تجهیز آتش نشانان کشور تصویب شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلام محمد زارعی ظهر پنج شنبه در آیین بزرگداشت شهدای آتش نشان در یاسوج افزود: این میزان اعتبار برای تامین تجهیزات و امکانات  آتش نشانان در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است.

زارعی تاکید کرد: تجهیز آتش نشانان کمک مناسبی به کاهش حوادث و افزایش ضریب ایمنی در کار می کند.

وی با بیان اینکه تجهیز آتش نشانان و ایستگاه های آتش نشانی به وسایل به روز و جدید کاهش آسیب های مالی و جانی را به همراه دارد، ابراز داشت: باید بخشی از سرفصل های اعتبارات ستاد حوادث غیر مترقبه استان ها به افزایش و ارتقاء شاخص های آتش نشانی تخصیص یابد.

نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی به فعالیت شجاعانه آتش نشانان در راستای صیانت از جان و مال همنوعان اشاره کرد و عنوان داشت: این شجاعت قابل تقدیر است و حمایت از آتش نشانان خود تلاشی برای حغظ  جان و مال مردم است.

زارعی حمایت از آتش نشانان را حمایت از جامعه برشمرد و گفت: در پرتو این حمایت امنیت و آسودگی در جامعه نمود بیشتری پیدا می کند و آسیب ها و مخاطرات نیز کاهش می یابد.

کد خبر 3895169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha