پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۵

سرپرست معاونت بهداشتی قم خبر داد؛

۸۹۳ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف در قم معدوم شد

۸۹۳ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف در قم معدوم شد

قم - سرپرست معاونت بهداشتی قم گفت: طی چهار روز گذشته، ۸۹۳ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط در این استان کشف و معدوم شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدجواد باقری گفت: از روز پنجشنبه ششم مهرماه جاری و همزمان با حضور تعداد زیادی از مسافران و زائران کریمه اهل بیت(س) در شهر قم و فعالیت هیأت‌های عزاداری، نظارت‌های بهداشتی تشدید شد.

وی اضافه کرد: در همین راستا ۹۲۳ مورد بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی، ۳۴ مورد نمونه برداری آب و مواد غذایی و ۱۵۰ مورد کلرسنجی آب نیز صورت گرفت.

وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط در این بازدیدها با استفاده از دستگاه‌های پرتابل اقدام به انجام ۲۶۷ مورد سنجش دمای مواد غذایی، ۲۵ مورد سنجش پروکسید روغن و ۲۵ مورد سنجش بار میکروبی سطوح عرضه مواد غذایی کردند.

باقری بیان کرد: در بازدیدهای انجام شده، ۹۱ مورد غیربهداشتی نیاز به مداخله مشاهده شد که ضمن آموزش به متصدیان مربوطه، مداخلات لازم برای اصلاح موارد تخلف انجام شد و پس از اطمینان از رفع نواقص واحد صنفی به فعالیت خود ادامه داد.

به گفته وی، در این چهار روز، به ۳۰ مورد از شکایت‌های مردمی رسیده به سامانه کشوری ۱۹۰، پیگیری و رسیدگی شده است.

سرپرست معاونت بهداشتی قم گفت: همچنین در این مدت، کارشناسان بهداشت محیط از ۲۷۴ ایستگاه صلواتی و موکب و ۱۲۹ حسینیه، مسجد و تکایا بازدید نمودند و ضمن آموزش متصدیان موارد غیربهداشتی تذکر داده شده و در محل رفع شد.

کد خبر 4102669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha