معاون رئیس جمهور خبر داد:

ارائه خدمات الکترونیکی دولت دو برابر شد

ارائه خدمات الکترونیکی دولت دو برابر شد

معاون رئیس جمهور از افزایش دوبرابری میزان خدمات الکترونیکی دولت نسبت به کل خدمات دولتی طی چهارماه اول سال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در سالن الکترونیک گفت: گزارش ها نشان می دهد که از فرودین ماه امسال میزان ارائه خدمات دولت الکترونیک دوبرابر شده است.

انصاری افزود: در فروردین ماه ۲۰ درصد از کل خدمات دولت را، خدمات دولت الکترونیک شامل می شد که هم اکنون این رقم به ۴۰ درصد کل خدمات رسیده است.

معاون رئیس جمهور با تأکید بر روند مناسب رشد ارائه خدمات الکترونیکی توسط دستگاه های دولتی گفت: اینکه گفته می شود دستگاه ها تمایلی به اتصال به مرکز ملی تبادل اطلاعات دولتی ندارند، درست نیست و روند رو به رشد خدمات نشان می دهد که دستگاه های دولتی برای اتصال به شبکه در تلاش هستند اما هنوز خدماتشان در درون شبکه کامل نشده است.

کد خبر 4362130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha