۹ آذر ۱۳۹۸، ۹:۳۳

هشدار رئیس جمهور مکزیک به ترامپ در خصوص تحرکات نظامی ارتش آمریکا

هشدار رئیس جمهور مکزیک به ترامپ در خصوص تحرکات نظامی ارتش آمریکا

رئیس جمهور مکزیک در پی اظهارات اخیر «دونالد ترامپ» در خصوص کارتل های مواد مخدر، به همتای آمریکایی خود در مورد تحرکات ارتش آمریکا در مرز مکزیک هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «آندرس مانوئل اوبرادور» رییس جمهوری مکزیک نسبت به مداخله نظامی آمریکا در خاک کشورش به بهانه مقابله با کارتل‌های مواد مخدر، هشدار داد.

اوبرادور با بیان اینکه نیروهای مسلح خارجی نمی‌توانند در قلمرو ما دخالت کنند تأکید کرد: از سال ۱۹۱۴ تاکنون هیچ مداخله خارجی در مکزیک صورت نگرفته است و اجازه انجام آن را نخواهیم داد.

این اظهارات رئیس جمهور مکزیک در واکنش به اظارات اخیر همتای آمریکایی وی انجام شده است. دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا بارها پیشنهاد داده است که نیروهای نظامی را برای کمک به مبارزه با کارتل‌های مواد مخدر و گروه‌های خلافکار به مکزیک اعزام کند.

ترامپ همچنین گفته قصد دارد کارتل‌های مواد مخدر فعال در مکزیک را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد.

مردم نگران هستند که این تصمیم منجر به مداخله نظامی یکجانبه آمریکا در خاک کشورشان شود.

کد خبر 4784207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha