پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۰

امام جمعه اراک:

وحدت کلمه، انسجام ملی و عزت اسلامی عامل موفقیت انقلاب اسلامی است

 وحدت کلمه، انسجام ملی و عزت اسلامی عامل موفقیت انقلاب اسلامی است

اراک- خطیب جمعه اراک گفت: امروز وحدت کلمه، انسجام ملی، عزت اسلامی، اطاعت از مقام معظم رهبری، هوشیاری در برابر توطئه های دشمنانی همانند آمریکا و اسرائیل عامل موفقیت انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی روز جمعه در مصلای بیت‌المقدس شهر اراک با اشاره به دیدار نمایندگان مجلس یازدهم با رهبر معظم انقلاب به صورت ارتباط ویدئو کنفرانس اظهار کرد: امروز سه قوه قضائیه، مجریه و مقننه طبق اصل ۵۷ قانون اساسی و زیر نظر ولایت امر باید انجام وظیفه کنند.

وی ادامه داد: سه قوه بر اساس چارچوب قانون و سیاست‌های کلان مقام معظم رهبری و چارچوب شرع، دین و اخلاق همه باید پشتیبان یکدیگر باشند. در شرایط فعلی که دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب در صدد ایجاد انواع توطئه‌ها، جنایات، تبلیغات و فتنه انگیزی هستند، آن عامل موجب پیروزی انقلاب وحدت کلمه، اطاعت از امام و رهبری و یکپارچگی و اسلام عزیز است.

لزوم هوشیاری ملت ایران در برابر توطئه‌های دشمنان

دری نجف آبادی عنوان کرد: منافقان بیش از ۱۷ هزار شخصیت مهم کشور از جمله رجایی‌ها، باهنرها و… را به شهادت رساندند. ملت ایران و مردم شریف استان مرکزی در برابر تبلیغات دروغین، توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان باید هوشیار باشند.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی، فرهنگی و… در کشور تاکید کرد: باید مسئولین برای کاهش این مشکلات تدبیر کنند، وجود مشکلات نباید موجب شود که ملت و مردم شریف استان تحت تأثیر فتنه انگیزی بیگانگان قرار گیرند.

امام جمعه اراک با بیان اینکه روز نخست ماه ذی الحجه روز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است، گفت: باید مقوله ازدواج جدی گرفته شود و مسئولین در این باره چاره اندیشی کنند.

وی بیان کرد: اگر در صدد برخورداری از جامعه باعزت و دارای آینده درخشان هستیم و می‌خواهیم جمهوری اسلامی با قدرت در دنیا و آخرت بدرخشد بایستی منزلت خانواده را ارج نهیم چرا که هرچه داریم به برکت پدران شایسته و مادران با لیاقت است که برای تربیت فرزند صالح تلاش کردند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه باید امر ازدواج را جدی گرفت، گفت: باید مشکلات مربوط به کاهش فرزند یر نظر کارشناسان مربوطه برطرف شود و والدین به فرزند آوری تشویق شوند و خانواده‌ها نباید در این حوزه تحت تأثیر فرهنگ بیگانگان قرار گیرند.

خطرات ناشی از کاهش نرخ جمعیت

دری نجف آبادی تصریح کرد: نرخ جمعیت در استان سیستان و بلوچستان ۳.۴ درصد در حالی که در استان مرکزی این نرخ ۰.۹ درصد است و مسئولین باید توجه به این مساله را مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به افزایش مبتلایان به کرونا در استان مرکزی بیان کرد: پزشکان و کادر درمانی نزدیک به پنج ماه است که در جبهه سلامت از هیچ تلاشی برای خدمت به بیماران فروگزار نکردند.

اهمیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی

دری نجف آبادی گفت: مردم باید به منظور پیشگیری از ابتلاء به کرونا حتماً از ماسک استفاده کنند، رعایت فاصله اجتماعی، ضدعفونی کردن دست‌ها نیز در این حوزه بسیار مهم است.

وی با اشاره به فرا رسیدن ایام شهادت امام جواد (ع) اظهار کرد: زندگی این امام همام عزت آفرین و دارای ابعاد گسترده است. باید بحث‌های علمی و سیره عملی ایشان را در زندگی بکار بندیم.

تقوا و استغفار

خطیب جمعه اراک شرط حسن عاقبت را تقوا دانست و گفت: تقوا به معنای صداقت، امانت، درستی و عمل صحیح و بهترین گوهر زندگی انسان‌ها و سرمایه‌ای برای سعادت دنیا و آ خرت است. تقوا بهترین ذخیره برای توشه برای سفر طولانی آخرت است.

دری نجف آبادی افزود: انسان‌ها تفاوتی نمی‌کند در چه شغلی قرار دارند اما اساس این است که از ریل تقوا خارج نشوند. بی بندو باری، فساد، رشوه، تقلب، خیانت خروج از ریل تقوا است.

وی با اشاره به ماه ذی القعده عنوان کرد: ویژگی این ماه استغفار است. استغفار آفت زدایی، قرنطینه کردن قلب و روح است. اگر روح آلودگی دارد باید آن را پاک کنیم در این صورت وجود انسان کاملاً پاک و مطهر می‌شود و درخت اخلاص و ایمان رشد می‌کند.

امام جمعه اراک گفت: قلب انسان زمینه رشد خوبی است و باید مراقبت و آفت زدایی کرد. اگر انسان دچار وسوسه و غفلت‌ها و توجه به غیر حق داشته باشد، استغفار برای جبران است.

کد خبر 4976085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha