پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

شهرک‌نشینان صهیونیست: اسرائیل تا ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت

شهرک‌نشینان صهیونیست: اسرائیل تا ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت

نتایج یک نظرسنجی جدید از شهرک نشینان اشغالگر نشان می دهد که آنها معتقدند اسرائیل (رژیم صهیونیستی) تا ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، نتایج یک نظرسنجی جدید از شهرک نشینان اشغالگر نشان می‌دهد که آنها معتقدند «اسرائیل» (رژیم صهیونیستی) تا ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت.

بنابر نتایج این نظرسنجی که از سوی کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی منتشر شده، یک سوم از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که اسرائیل تا ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت.

همچنین ۳۳ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کرده‌اند که مخالف حضور در دوران سربازی در ارتش رژیم صهیونیستی هستند، آماری که از سوی کانال ۱۲ تلویزیون این رژیم خطرناک توصیف شده است.

در همین رابطه، آمنون آبروموویچ تحلیلگر سیاسی کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی تصریح کرد: معضل هویت در جامعه اسرائیلی بسیار جدی است و قلب‌ها را به درد می‌آورد! من معتقدم همه بحث و جدل‌های سیاسی در بین احزاب اسرائیلی بی فایده و در راستای نفع شخصی آنهاست.

وی افزود: جوانان ما فکر می‌کنند هویت آنها کارت شناسایی اسرائیلی و زبان عبری است و حتی نمی‌دانند چه کسی اسحاق رابین (نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی) را ترور کرد.

وی تصریح کرد: مساله خطرناک‌تر از مخالفت جوانان اسرائیلی با ورود به ارتش این است که شهرک نشینان معتقدند که اسرائیل تا ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت.

کد خبر 5625002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha