۲۹ دی ۱۴۰۳، ۱۳:۲۶

مسمومیت ۵ نفر با مونوکسید کربن در کهگیلویه و بویراحمد؛ثبت ۸۸ مورد از ابتدای پاییز

مسمومیت ۵ نفر با مونوکسید کربن در کهگیلویه و بویراحمد؛ثبت ۸۸ مورد از ابتدای پاییز

یاسوج_ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد از مسمومیت ۵ نفر با گاز مونوکسید کربن در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز غفارفرد ظهر شنبه در گفت وگو خبرنگاران افزود: ساعت ۲۱ و ۸ دقیقه شبانگاه ۲۸ دی ماه یک مورد گازگرفتگی در دیشموک با یک مصدوم به مرکز دیسپچ اورژانس استان گزارش شد.

وی ابراز داشت: با وقوع این حادثه، بلافاصله پایگاه دیشموک به محل اعزام شد و پس از انجام اقدامات تخصصی درمانی این مصدوم را به مرکز درمانی منتقل کردند.

غفار فرد از وقوع گازگرفتگی با ۴ مصدوم در یاسوج خبر داد و گفت: ساعت ۲ و ۳۱ دقیقه بامداد ۲۹ دی ماه گازگرفتگی با ۴ مصدوم به مرکز دیسپچ اورژانس استان گزارش شد.

غفارفرد با بیان اینکه بلافاصله پایگاه ۴ شهری به محل اعزام شد، تصریح کرد: مصدومان تحت اقدامات تخصصی درمانی قرار گرفتند و ۳ مصدوم این حادثه به بیمارستان امام سجاد (ع) منتقل و یک مصدوم درمان سرپایی شد.

وی افزود: از ابتدای پاییز ۸۸ مورد گازگرفتگی در سطح استان به اورژانس ۱۱۵ گزارش شد.

کد خبر 6350416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha