پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۲۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۰۳

اصلاحات فوری در آبرسانی و کیفیت نان خوزستان برای سلامت مردم ضروری است

اصلاحات فوری در آبرسانی و کیفیت نان خوزستان برای سلامت مردم ضروری است

اهواز - استاندار خوزستان بر اهمیت آب و نان به عنوان دو موضوع حیاتی برای سلامت مردم تأکید کرد و از ضرورت اصلاحات در سیستم آبرسانی و کیفیت نان در استان سخن گفت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا موالی‌زاده پیش از ظهر امروز یکشنبه در نشست شورای سلامت خوزستان اظهار کرد: آب و نان دو موضوع حیاتی هستند که به طور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط بوده و مردم به صورت روزمره با آن‌ها سروکار دارند.

وی افزود: اگرچه در مورد آب، تلاش‌هایی صورت گرفته است، اما همچنان مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. موضوع میکروبی و سختی آب از نکات قابل توجهی است که در آب شرب مصرفی مشاهده می‌شود و باید به حداقل مقدار ممکن برسد تا آب شفاف و مناسبی در اختیار مردم قرار گیرد.

استاندار خوزستان با بیان اینکه هیچ جایی در استان پیدا نمی‌شود که مردم از فیلتر آب استفاده نکنند، گفت: در حال حاضر شرایط به گونه‌ای است که از فیلتر آب حتی برای ورود به آپارتمان‌ها استفاده می‌شود.

موالی‌زاده فرسودگی لوله‌ها و تأسیسات قدیمی در سیستم آبرسانی را از دیگر مشکلاتی عنوان کرد که نیاز به توجه فوری دارد.

وی با اشاره به ضرورت تصمیم‌گیری‌های کلان در این زمینه بیان کرد: معتقدم در نشست شورای سلامت استان، معاونت عمرانی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز باید حضور داشته باشند، چرا که بعضاً تصمیماتی گرفته می‌شود که نیاز به تصویب بودجه دارد.

موالی‌زاده از شرکت آب و فاضلاب اهواز و استان خواست تا گام‌های مؤثری در زمینه اصلاح شبکه و بهبود کیفیت آب بردارند و از مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و سایر نهادها برای تغییر شرایط استفاده کنند.

وی به وضعیت رودخانه‌هایی که پساب به آن‌ها ریخته می‌شود اشاره کرد و گفت: این شرایط باید اصلاح شود تا از آلودگی بیشتر جلوگیری شود.

موالی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه نان به عنوان قوت غالب مردم است، بیان کرد: نان باید از جهت کیفیت در شرایط مناسبی باشد، چرا که خوزستان بهترین گندم را تولید می‌کند، در حالی که شرایط فعلی کیفیت نان اینگونه نیست.

وی با اشاره به چهار کارخانه‌ای که در خوزستان اقدام به تولید آرد کامل و با کیفیت می‌کنند، عنوان کرد: یازده کارخانه دیگر نیز باید تولید کامل خود را آغاز کرده و این شیوه تولید مستمر باشد.

موالی‌زاده با تأکید بر اینکه محل نگهداری آرد و شرایط نانوایی‌ها نیز نیاز به بازنگری دارد، گفت: وضعیت فعلی تولید نان نشان می‌دهد که در فرایند تولید نان به درستی عمل نشده است و به همین دلیل کیفیت نان به سرعت تغییر می‌کند.

وی با انتقاد از استفاده از مواد افزودنی مانند جوهر قند و جوش شیرین در خمیر نان، افزود: دستگاه‌های متولی باید با دقت این مواد را کنترل کنند، زیرا در درازمدت سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.

موالی‌زاده با تأکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی برای مصرف نان کامل و سبوس‌دار بیان کرد: البته مردم به این نتیجه رسیده‌اند که این نان‌ها سالم‌تر هستند، اما ما هم وظیفه داریم نان با کیفیت و بدون اثرات منفی بر سلامت مردم تولید کنیم.

وی با اشاره به معضل استفاده از پلاستیک گفت: پلاستیک نه تنها در خوزستان، بلکه در بسیاری از نقاط کشور با زندگی مردم عجین شده است.

موالی‌زاده افزود: برخی کشورها استفاده از پلاستیک را ممنوع کرده‌اند و ما نیز باید به سمت کاهش استفاده از آن حرکت کنیم.

وی با تأکید بر لزوم برگزاری منظم و جدی جلسات شورای سلامت عنوان کرد: باید به سمت پیشگیری از بیماری‌ها حرکت کنیم، زیرا شیوع بیماری‌های مختلف در استان قابل توجه است و باید شرایط بهتری برای سلامت مردم فراهم شود.

کد خبر 6380707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha