پیام‌نما

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَ ذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا * * * و آنان که می‌گویند: پروردگارا! ما را از سوی همسران و فرزندانمان خوشدلی و خوشحالی بخش و ما را پیشوای پرهیزکاران قرار ده. * * عطا كن روشنايى‌بخش ديده / و ما را كن زعيم اهل تقوا

۱ اسفند ۱۴۰۳، ۱۸:۲۲

بازگشایی مرز سیف سقز از مطالبات مردم است

بازگشایی مرز سیف سقز از مطالبات مردم است

سقز- نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت: بازگشایی مرز سیف سقز از مطالبات مردم این شهرستان است که نیازمند پیگیری مسئولان و حمایت دولت چهاردهم است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن بیگلری عصر چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرماندار سقز اظهار کرد: تحریم ظالمانه موجب شده امروز معیشت مردم سخت شود و افزایش قیمت سکه و طلا و دلار بر تمامی مواد غذایی اثر گذاشته و شرایط سختی را برای مردم رقم زده است.

وی افزود: ناترازی برق نیز بر مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی استان افزوده است و باید دست به دست هم دهیم با یکدلی و همراهی از مشکات عبور کنیم.

وی خطاب به استاندار کردستان به عنوان نماینده دولت چهاردهم در استان خاطر نشان کرد: نیاز است مرز سیف سقز به عنوان یکی از مطالبات مردم که بر معیشت آنها اثرگذار است، بازگشایی شود.

جاده سقز بوکان اولویت تکمیل طرح‌ها قرار بگیرد

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: جاده سقز بوکان نیز از مطالبات دیگر مردم است که باید به اتمام برسد.

بیگلری یادآور شد: افزایش پرواز در فرودگاه سقز نیز مطالبه دیگر مردمان این دیار است که نیازمند پیگیری استاندار است.

وی اضافه کرد: سقز و بانه دارای افرادی توانمند و نخبه است که از ظرفیت نخبگان و جوانان باید در پست‌های مدیریتی استفاده شود.

وحدت عامل موفقیت و توسعه است

وی با بیان اینکه کرد، ترک و شیعه و سنی و اصلاح‌طلب و اصولگرا در کردستان باید دست در دست هم دهند تا با همراهی هم زمینه موفقیت استان و توسعه آن را فراهم آوریم، گفت: باید کسانیکه دلسوز نظام و مردم هستند همراه مدیران و مسؤولان باشند تا بتوانند به مردم خدمات صادقانه ارائه دهند.

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی داشتن جسارت و توانمندی را لازمه مدیر موفق دانست و افزود: فرماندار جدید سقز باید با تلاش و پشتکار برای رشد این منطقه تلاش کند.

بیگلری تصریح کرد: دکتر پزشکیان وفاق ملی را مطرح کردند و فرمودند اگر مسئولان همراه هم باشند و مورد حمایت مردم قرار گیرند هیچ چیزی نمی‌تواند آنها را شکست دهد.

کد خبر 6384496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نیلوفر رمضانی IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
      0 0
      خبر خوبی بود متشکرم