۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۹:۴۰

پیش بینی برداشت ۲۱ تن خاکشیر از مزارع بیارجمند

پیش بینی برداشت ۲۱ تن خاکشیر از مزارع بیارجمند

شاهرود- رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود با اشاره به آغاز برداشت خاکشیر در بیارجمند و خارتوران، گفت: برداشت ۲۱ تن خاکشیر پیش بینی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید آقا بیکی صبح سه شنبه در بازدید از مزارع خاکشیر جنوب شاهرود با بیان اینکه ۴۲ هکتار کشتزارهای بیارجمند و خارتوران به کشت خاکشیر اختصاص یافته است، ابراز داشت: با توجه به مقاومت این گیاه در برابر کم آبی کشت این گیاه مورد اقبال بهره برداران منطقه در سنوات اخیر قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه کشت این گیاه از اوایل آبان ماه آغاز شده است، افزود: برداشت این محصول از اواخر فروردین ماه شروع می‌شود.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود بابیان اینکه میانگین عملکرد ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار برای گیاه دارویی خاکشیر پیش بینی شده است، ابراز داشت: برداشت ۲۱ تن خاکشیر از مزارع بیارجمند پیش بینی می‌شود.

آقا بیکی با بیان اینکه این گیاه خاصیت تب بر داشته و برای رفع تشنگی و گرمازدگی کاربرد دارد، تصریح کرد: التیام دهندگی زخم و جراحت، رفع التهاب کلیه، رفع گرفتگی صدا، سرخک، مخملک، کهیر و التهابات پوستی دیگر خواص این گیاه است.

وی افزود: کنجد، زیره سبز، گل محمدی، زعفران، سنجد، فلفل ادویه‌ای، نعنا فلفلی از دیگر گیاهان دارویی که در این منطقه کشت می‌شود.

کد خبر 6442915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha