۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۳:۵۸

نرخ بیکاری در شهرستان مرند بالاست

نرخ بیکاری در شهرستان مرند بالاست

مرند- استاندار آذربایجان شرقی از بالا بودن نرخ بیکاری در شهرستان مرند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست ظهر دوشنبه در آئین راه اندازی فاز یک مجتمع کشت و صنعت در شهرستان مرند اظهار کرد: مسئولان استان در خدمت سرمایه گذاران و کارآفرینان برای ایجاد اشتغال هستند، و ما تمام قد از سرمایه گذران حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: شهرستان مرند ظرفیت بالایی در حوزه کشاورزی دارد که باید سرمایه گذاران در حوزه صنایع تبدیلی ورود کنند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: برای راه اندازی فازهای ۲ و ۳ کارخانه کشت و صنعت شهرستان مرند، تمام مسئولان آماده هرگونه همکاری هستند.

کد مطلب 6464993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۰۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
      0 0
      با تشکر، مردم مرند فقیر، ساکت و قانع هستند. روزی در بازار قدیمی مرند پیرزنی را دیدم که چند کیلو میوه در داخل سبد اورده بود و خیلی ارزان انها را میفروخت و خیلی خوشحال بود. امیدوارم در شهری که جماعتشان با این خصوصیات و با شکرگزاری از خداوند زندگی میکنند سرمایه گزاری و توسعه خوبی بشود.