۷ آبان ۱۴۰۴، ۱۴:۳۹

کشف ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانان خوزستانی

کشف ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانان خوزستانی

اهواز - فرمانده مرزبانی خوزستان از کشف بیش از ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حجت سفیدپوست فرمانده مرزبانی خوزستان اظهار کرد: روز گذشته و در راستای طرح تشدید کنترل نوار مرزی و جلوگیری از ورود و خروج هرگونه قاچاق، مأموران مرزبانی در آب‌های ساحلی استان با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی از قصد قاچاقچیان مبنی بر خروج محموله سوخت از آب‌های کشور و فروش به دلالان کشورهای حوزه خلیج فارس آگاه شدند.

وی ادامه داد: مأموران با اعزام به موقع به محل و طی عملیاتی غافلگیرانه موفق شدند ۲ فروند شناور هنگام خروج از آب‌های سرزمینی کشور متوقف و در بازرسی از آنها ۵۰ هزار و ۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل که در مخازن جاساز شناور شده بود کشف کردند.

فرمانده مرزبانی خوزستان بیان کرد: شناورهای توقیف شده به بهانه فعالیت تجاری اقدام به سوخت گیری و روانه دریا شده بود ولی مسیر خود را به محل فروش و تبادل سوخت منحرف کرده که با هوشیاری دریابانان خوزستان متوقف شدند.

سفیدپوست درپایان با اشاره به دستگیری ۵ متهم در این رابطه افزود: محموله کشف شده به همراه متهمان مربوطه پس از تکمیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع ذیصلاح شدند.

کد مطلب 6638626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha