۲۹ تیر ۱۴۰۵، ۵:۴۴

اذعان مقامات کویتی به خسارت به تاسیسات غیرنظامی بر اثر حملات ایران

اذعان مقامات کویتی به خسارت به تاسیسات غیرنظامی بر اثر حملات ایران

وزارت دفاع کویت اذعان کرد که حملات ایران که از سپیده دم روز یکشنبه با استفاده از موشک و پهپاد آغاز شد، «خسارات شدیدی» به تأسیسات غیرنظامی و حیاتی این کشور وارد کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه روزنامه القدس العربی چاپ لندن، سعید العطوان، سخنگوی وزارت دفاع کویت، در بیانیه‌ای مدعی شد: «از سپیده دم امروز(یکشنبه)، نیروهای مسلح موشک‌های بالستیک و پهپادهای متخاصم را در حریم هوایی کویت شناسایی کرده‌اند و آنها را رهگیری و با آنها مقابله کرده‌اند.»

العطوان ادعا کرد: «حملات ایران همچنان تأسیسات غیرنظامی و حیاتی این کشور را هدف قرار می‌دهد.»

وی مدعی شد: «این حملات تأسیسات متعلق به وزارت برق، آب و انرژی‌های تجدیدپذیر را هدف قرار داد که به آتش‌سوزی و خسارات قابل توجه به تعدادی از تاسیسات حیاتی آن منجر شد.»

پیش از این ، وزارت برق، آب و انرژی‌های تجدیدپذیر کویت در روز جمعه اعلام کرد که یکی از نیروگاه‌های آب شیرین‌کن برق و آب آن مورد حمله قرار گرفته و منجر به آتش‌سوزی و خسارت به تعداد زیادی از واحدهای تولید برق شده است.

تهران بارها هشدار داده است که هرگونه اقدام خصمانه از مبدأ کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکایی، با پاسخ پشیمان‌کننده مواجه خواهد شد.

کد مطلب 6893100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۷:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
      0 0
      متاسفانه به تاسیسات غیر نظامی ایران از خاک کشور کویت حمله شد وایران هم به تاسیسات غیر نظامی کویت حمله کرد ،کلا حمله به تاسیسات غیر نظامی کار درستی نیست ،چه ایران باشه وچه کویت ،این کارها رو انجام ندهند بهتره این تنش ادامه پیدا نکنه ،این کارها درست نیست
    • جانفدا IR ۰۷:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
      1 0
      مگر زیر ساخت های ما مثل تونل، پل ها، بيمارستان ها، سیلو ها وغیره نظامی بودند که جنایتکاران از خاک این ها به کشور عزیزمان تجاوز کردند؟ بزن که خوب می زنی. زنده وپاینده باد ایران عزیز ومقتدر ویمن شجاع وبا غیرت. باب المندب هم که بسته شود مجبور هستند که اين جنایت ها را متوقف کنن.
    • IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
      1 0
      تا باز واسطه نفرستادن بعضی هم نگفتن باز مذاکره چند تاسیسات نفت گازی مهم امارات قطر بحرینم بزنیم که اگه مذاکره بشه دست بالا باشیم بخاطر کمبود انرژی ترامپ مجبور کوتاه بیاد