پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۲۰

آیت الله ایمانی:

اسلام ناب یعنی قوانین مبتنی بر قرآن/ حفظ آبروی مؤمن واجب است

اسلام ناب یعنی قوانین مبتنی بر قرآن/ حفظ آبروی مؤمن واجب است

شیراز – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: اسلام ناب یعنی قوانین مبتنی بر قرآن کریم که این اسلام در ایران شکل گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اسد اله ایمانی در خطبه های نماز جمعه امروز شیراز افزود: قوانین موجود در جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر فقه است و دیگر کشورها نیز که از این قانون تبعیت می کنند موفق خواهند بود.

وی تاکید کرد: اسلامی را که آمریکا وغربیان می پسندند همان اسلام آمریکایی است که شامل اسلام لیبرالی و اسلام خشن است زیرا در این دو نوع اسلام حرکت هایی انجام می شود که هر کدام از این رفتارها را می توانند به نام اسلام نشان دهند.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه طی مدت گذشته حرکت های مناسبی در جهان اسلام روی داده یادآور شد: سازمان ملل، فلسطین را به عنوان ناظر غیر عضو پذیرفت که این فعالیت یک قدم به سمت پیشرفت است.

آیت الله ایمانی تاکید کرد: البته اگر قرار باشد فلسطین  به عنوان یک کشور و اسرائیل را به عنوان یک کشور دیگر شناخته شود کاملا مخالف هستیم اما همینکه آمریکا خشمگین شده استقبال می کنیم.

وی تصریح کرد: امروز هواداران اسلام و غرب در مقابل یکدیگر قرار گرفته اند که البته هواداران اسلام 90 درصد و هواداران غرب 10 درصد هستند.

در مقابل هرگونه تهاجم ایستادگی می کنیم

نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کسب موفقیت های مختلف برای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: طی یکسال گذشته نیروی دریایی سپاه موفق به فرود آوردن دو "پهباد" جاسوسی آمریکا و فراری دادن یکی از آنها شده است.

آیت الله ایمانی تصریح کرد: این فعالیت و موفقیت ما برای آمریکا آبرو نگذاشته و نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران در مقابل هرگونه تهاجم ایستاده و به شدت پاسخ خواهد داد.

حفظ آبروی مومن مورد تأکید فراوان است

امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه باید آبروی مومن حفظ شود، گفت: متاسفانه آنچه که امروز در کشور ما مورد کم توجه ای قرار گرفته حفظ آبروی مومن است در حالیکه در اسلام به این موضوع تاکید فراوان شده است.

وی تصریح کرد: امروز در فضای مجازی، پیامک ها و .... به حفظ ابروی مومنین توجه نمی شود که این بحث از گناهان بزرگ به حساب می آید.

کد خبر 1759985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha