به گزارش خبرگزاری مهر، محمد غفاری در جلسه کارگروه بانوان و امور خانواده استان، اظهار کرد: همزمان با پیروزی انقلاب و نصب العین قرار گرفتن احکام اسلامی، توجه بیشتری به این مهم صورت گرفت و برنامه ریزی های موثری در راستای ارتقای جایگاه و منزلت بانوان، به ویژه در روستاها صورت پذیرفت.
معاون استاندار خراسان رضوی افزود: اسلام به عنوان یک مکتب جهانی دو هدف کلی ایجاد امنیت انسانی و عدالت اجتماعی را در جهت بهبود و ارتقای جایگاه بشریت به ویژه زنان، در شاخص های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دنبال کرده است.
غفاری گفت: پس از پیروزی انقلاب، اقدامات موثر و مطلوبی در خصوص توانمند سازی بانوان روستایی در حوزه های مختلف صورت گرفته است.
وی گفت: با توجه به اینکه 32 درصد جمعیت استان، ساکن روستاها هستند و 50 درصد جمعیت روستایی را نیز زنان تشکیل می دهند، ارتقای سطح دانش، مهارت، سلامت و توانمندی زنان روستایی در راستای نقش آفرینی موفق آنان در عرصه های مختلف، افزایش کارکردها و تحکیم بنیان خانواده، یکی از اهداف مهم تدوین "طرح ارتقای توانمند سازی زنان روستایی" است.
رئیس کارگروه بانوان و امور خانواده خراسان رضوی تاکید کرد: افزایش سطح آگاهی و مهارت های فنی و تخصصی زنان روستایی در زمینه توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال، ارتقای سطح مهارت های اجتماعی زنان روستایی و تقویت اعتماد به نفس، خود باوری و ارتقای توانمندی آنان در برخورد با ناهنجاری های اخلاقی و اجتماعی و ارتقای سطح سلامت جسمی و روانی زنان روستایی، از دیگر اهداف تدوین و اجرای این طرح است.
غفاری گفت: علی رغم تلاش های صورت گرفته برای رفع موانع اداری، نهادی و سیاسی در فعالیتهای این قشر، همچنان برخی چالش های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در این حوزه به چشم می خورد که در تدوین "طرح ارتقای توانمندسازی زنان روستایی"، باید رفع آسیب ها و پشتیبانی لازم در این خصوص مدنظر قرار گیرد.
وی با تاکید بر ضرورت عدم مداخله در اجرای برنامه های تدوین شده از سوی کارگروه بانوان و امور خانواده استان، گفت: تسهیل امور مرتبط، هماهنگی و سیاست گذاری از جمله وظایف این کارگروه است.
نظر شما