۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۱۶

آموزش‌یاران سوادآموزی گناوه تجلیل شدند

آموزش‌یاران سوادآموزی گناوه تجلیل شدند

بوشهر - در آئینی با حضور مسئولان شهرستان گناوه، از آموزش‌یاران سوادآموزی این شهرستان تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر احمدی مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه صبح شنبه در نشست با آموزش‌دهنده‌های سواد آموزی گناوه گفت: تلاش و همراهی شما در با سواد کردن کسانی که موفق نشده بودند در مدارس روزانه کسب سواد کنند قابل تحسین است.

وی افزود: تشکیل نهضت سواد آموزی در هفتم دی‌ماه سال ۱۳۵۸ به تشخیص امام خمینی ضروری دانسته شد و دستور به تاسیس آن دادند و در واقع تأسیس نهضت سواداموزی نعمتی بزرگ بود که امام در راه باسواد کردن مردم اقدام به آن کرد.

احمدی یادآور شد: تمام روستاهای شهرستان گناوه شرایط تحصیل دانش آموزان را به صورت روزانه دارند و در کنار آن مدرسه شبانه روزی با امکانات لازم وجود دارد و برای تحصیل در شهرستان گناوه هیچ دغدغه ای وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: خوشبختانه هر روز شاهد درصد کمتری از بی سوادی در کشور هستیم که این نتیجه تلاش ها و اهمیت دادن همه جانبه به این مقوله مهم است.

وی گفت: سواد مانند نور و روشنایی است و دیدگاه ما به باسوادی صرفاً نباید به این باشد که منتهی به اشتغال شود. 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه اظهار داشت: قبل از انقلاب به دلیل نبودن امکانات کافی، مشکل راه ها و فاصله روستاها تا شهر تعداد بیسوادان در سطح کشور بالا بود و بی‌سوادی مانند امروز در افراد مسن نبود بلکه اغلب جوانان و نوجوانان ما بی سواد بودند ولی به برکت انقلاب اسلامی بسیاری از مشکلات رفع و زمینه تحصیل برای همگان مهیا شد.

احمدی بیان داشت: باید در تلاش باشیم که در ابتدا افراد را باسواد کنیم و بعد خود آنها به فکر ارتقاء سواد باشند و سواد را به صورت تخصصی ادامه دهند. 

مدیر آموزش و پرورش گناوه افزود: یک پدر و مادر باسواد می‌تواند مسیر زندگی فرزندان، خانواده و حتی جامعه را تغییر دهند و این برگرفته از سواد و تفکرات آن والدین است. 

احمدی گفت: در شهرستان گناوه دوره سوادآموزی ۳۳ نفر تحت پوشش، دوره انتقال ۴۰ نفر تحت پوشش، دوره تحکیم ۱۰ نفر تحت پوشش و طرح خواندن با خا نواده ۹۳ نفر را تحت پوشش سوادآموزی قرار داده است.

در پایان این نشست از آموزش‌یاران نهضت سواد آموزی تقدیر و تجلیل شد.

دانش‌آموزان گناوه کلاه ایمنی دریافت کردند

اسکندر احمدی مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه به خبرنگار مهر گفت: با توجه به اینکه دانش آموزان قشر خطر پذیر جامعه هستند آموزش و پرورش شهرستان گناوه به صورت مکرر در سطح های مختلف آسیب های اجتماعی کلاس و کارگاه هایی برای دانش آموزان و اولیاء برگزار می کند.

وی افزود: به دلیل این‌ که تعداد راکبان موتور سوار در سطح شهرستان گناوه بالا است و بیشتر این راکبان را جوانان و نوجوانان تشکیل می‌دهند تصمیم گرفته شد که آموزش موتور سواری برای دانش آموزان برگزار کنیم. 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه اظهار داشت: دانش آموزان باید به این موضوع آگاهی کامل داشته باشند که بدون داشتن گواهینامه رانندگی حق سوار شدن و رانندگی با موتور سیکلت را نخواهند داشت. ایشان تصریح کرد: در این نشست چگونه رعایت کردن قانون و مقررات راهنمایی و رانندگی به دانش آموزان آموزش داده شد تا آنها با اطلاعات کافی نسبت به قوانین رانندگی کنند. 

احمدی بیان داشت: برگزاری چنین کلاس‌هایی می‌تواند به توان و دیدگاه دانش‌آموزان کمک زیادی کند تا آنها با آ شنایی بیشتر نسبت به خطراتی که آنها را در حین رانندگی تهدید می‌کند واقف شوند. 

وی گفت: جوانان و نوجوانان ما باید بدانند که سرعت زیاد در رانندگی ملاک مهارت بالا نیست بلکه احترام گذاشتن به قوانین و مقررات است که شایستگی یک راکب را مشخص می کند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه افزود: پوشیدن کلاه ایمنی از ضروریات رانندگی با موتور سیکلت است و این کلاه توانسته است تا کنون جان صدها نفر را از مرگ نجات دهد.

به بیش از ۱۰۰ دانش آموز حاضر در این کلاس کلاه ایمنی اهدا شد.

طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی اجرا شد

در راستای اجرای طرح‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگاه توانمند سازی دانش آموزان و والدین با حضور دکتر طهماسبی مدرس حوزه و دانشگاه تهران در سطح مدارس شهرستان گناوه برگزار شد.

اسکندر احمدی مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه به خبرنگار مهر گفت: آموزش و پرورش شهرستان گناوه در طول سال دوره های متعددی را در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سطح مدارس برای دانش آموزان و اولیا با حضور مدرسین توانای کشوری برگزار می کند و این به دلیل اهمیت داشتن دانش آموزان برای آموزش و پرورش است. 

وی افزود: کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با حضور دکتر طهماسبی مشاور خانواده، مدرس حوزه و دانشگاه از تهران به مدت دو روز در مدارس شهید خدرزاده، شهید خزائی، شهید طالقانی، شهید فروتن و شهید تیموری در نوبت صبح برای دانش آموزان و در نوبت عصر برای والدین برگزار شد. 

احمدی اظهار داشت: ما به دنبال آگاه‌سازی دانش‌آموزان از شرایط محیط اطراف آنها هستیم تا آنها را از آسیب‌هایی که آنها را در معرض خطر قرار می دهند متوجه سازیم. 

وی تصریح کرد: نوجوانان، جوانان و دانش آموزان آینده سازان این دیار و کشور هستند و باید برای پیدا کردن مسیر صحیح آنها تمام تلاش خود را انجام دهیم تا خدای ناکرده دچار لغزش در این راه نشوند و برای نشان دادن این مسیر برای آنها از هیچ کمک به هزینه ای دریغ نخواهیم کرد. 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه بیان داشت: مدرس این کارگاه ها در خصوص راههای کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان و ترویج نماز خواندن، خود شناسی، اهمیت بنیاد خانواده و ایجاد محیطی آرام برای تربیت فرزندان با والدین گفت و گو می کنند.

کد خبر 4504110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha