۹ مهر ۱۴۰۴، ۱۴:۰۷

گزارش آسیب‌شناسی ۲۰ موسسه پژوهشی تایید شد

گزارش آسیب‌شناسی ۲۰ موسسه پژوهشی تایید شد

گزارش آسیب‌شناسی ۲۰ موسسه پژوهشی در بیست و یکمین جلسه کارگروه تخصصی نظارت و ارزیابی مؤسسات پژوهشی تایید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، گزارش جامع آسیب‌شناسی موسسات پژوهشی که توسط کارگروه نظارت و ارزیابی مؤسسات پژوهشی مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف و با تحلیل ۲۰ گزارش نظارتی و ارزیابی که طی سال ۱۴۰۳ تدوین و به معاونت پژوهشی ارسال شده بود، در بیست و یکمین جلسه کارگروه تخصّصی نظارت و ارزیابی مؤسسات پژوهشی بررسی و تایید شد.

یافته‌های این‌ گزارش که بر پایۀ مدل و روش‌شناسی علمی تدوین شده است، به مهم‌ترین مسائل و چالش‌های مطرح در بازدیدهای تخصّصی از مؤسسات پژوهشی می‌پردازد.

با تائید کارگروه تخصّصی نظارت و ارزیابی مؤسسات پژوهشی، می‌توان از محتوا و روش‌شناسی گزارش ارائه‌شده برای تصمیم‌گیری‌های بعدی این حوزه، استفاده کرد.

مقرر شد مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف گزارش جامع آسیب‌شناسی موسسات پژوهشی را برای تصمیم‌سازی به معاونت پژوهشی وزارت ارسال کند.

گزارش ارائه شده در این کارگروه، به مهم‌ترین مسائل و چالش‌های مطرح در بازدیدهای تخصّصی از مؤسسات پژوهشی پرداخته تا بتواند در تصمیم‌گیری‌های بعدی این حوزه، مورد استفاده و استناد قرار گیرد.

کد خبر 6608219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha