۱۶ دی ۱۴۰۴، ۱۲:۲۴

معاون ترامپ: گرینلند به آمریکا تعلق دارد!

معاون ترامپ: گرینلند به آمریکا تعلق دارد!

یکی از مسئولان دولت آمریکا در ادامه سیاست های خصمانه واشنگتن علیه کشورهای جهان به ویژه در سایه تجاوز نظامی علیه ونزوئلا مدعی شد که گرینلند به آمریکا تعلق دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه نیویورک تایمز به نقل از یکی از معاونان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: گرینلند به آمریکا تعلق دارد.

معاون ترامپ افزود: دولت آمریکا اگر بخواهد می‌تواند این منطقه را به دست آورد.

رئیس‌جمهور آمریکا چندی قبل در مصاحبه با آتلانتیک، گفت که آمریکا پس از ونزوئلا، به گرینلند نیز نیاز دارد. او تاکید کرد که کاراکاس ممکن است آخرین کشوری نباشد که قربانی مداخله واشنگتن می‌شود.

تحلیلگران معتقدند این موضع‌گیری، نمونه‌ای دیگر از رویکرد فشار و مداخله واشنگتن در مناطق حساس و استراتژیک جهان به شمار می‌آید. این در حالی است که کشورهایی نظیر دانمارک و انگلیس به این ادعای آمریکا واکنش نشان داده‌اند.

کد خبر 6715378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha