۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۶:۴۱

سازمان ملل: اسرائیل مانع ورود کمک‌های انسانی به غزه نشود

سازمان ملل: اسرائیل مانع ورود کمک‌های انسانی به غزه نشود

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل خواهان لغو تمام محدودیت‌های موجود در راه ورود کمک‌های بشردوستانه به باریکه غزه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، ثمین الخیطان در نشست خبری هفتگی دفتر سازمان ملل متحد در ژنو، در پاسخ به سوالی درباره حرکت مجدد ناوگان جهانی صمود از ایتالیا برای تحویل کمک‌های بشردوستانه به غزه پس از ممانعت نیروهای اشغالگر از حرکت کشتی های آنان گفت: «اسرائیل، به عنوان قدرت اشغالگر غزه، موظف است تمام نیازهای اساسی فلسطینیان در نوار غزه را برآورده کند و از لغو تمام محدودیت‌های ورود و جریان کمک‌های بشردوستانه اطمینان حاصل کند.»

الخیطان با اشاره به کمبود شدید آب آشامیدنی سالم، غذا، گاز پخت و پز و بسیاری از نیازهای ضروری دیگر در غزه، گفت: وضعیت در غزه همچنان بحرانی است.

«ناوگان جهانی صمود»، روز یکشنبه، «ماموریت بهار ۲۰۲۶» را از جزیره سیسیل ایتالیا با هدف شکستن محاصره غزه توسط رژیم اسرائیل و رساندن کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان در نوار غزه، پس از تکمیل آخرین مراحل آماده‌سازی، آغاز کرد.

«ناوگان جهانی مقاومت» یک ابتکار مدنی است که در سال ۲۰۲۵ توسط نمایندگان سازمان‌های جامعه مدنی، فعالان و داوطلبانی از کشورهای مختلف با هدف رساندن کمک‌های بشردوستانه به غزه تأسیس شد.

کد مطلب 6814568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha