۲ تیر ۱۴۰۵، ۱۱:۱۶

وزارت صمت: قیمت‌های اعلامی خودروسازان غیرقابل قبول است

وزارت صمت: قیمت‌های اعلامی خودروسازان غیرقابل قبول است

قائم‌مقام وزیر صمت اعلام کرد: افزایش قیمت اعلامی خودروسازان از جمله ایران‌خودرو مورد تأیید نیست و سازمان حمایت مأمور بررسی اسناد و تعیین قیمت عادلانه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق مفتح، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به موضوع افزایش قیمت خودرو از سوی خودروسازان گفت: در حال حاضر برخی خودروسازها - ازجمله یک خودروساز داخلی- قیمت‌ها را به‌صورت قابل توجهی افزایش داده‌اند و حتی ارقامی در حدود ۳۰ درصد مطرح شده است.

وی در مصاحبه تلویزیونی با بیان اینکه این افزایش قیمت‌ها مورد تأیید وزارت صمت نیست، افزود: وزیر صمت اسناد و مدارک مربوط به این موضوع را درخواست کرده‌اند و ما نیز معتقدیم بیش از آنچه باید، افزایش قیمت صورت گرفته است.

مفتح ادامه داد: سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مکلف شده از طریق وزیر صمت، اسناد را بررسی و بر اساس محاسبات دقیق، قیمت عادلانه را تعیین کند. بر این اساس، با قیمت‌های اعلام‌شده فعلی، چنین سطحی از فروش قابل قبول نیست و ما نسبت به آن معترض هستیم.

قائم‌مقام وزیر صمت تأکید کرد: قطعاً سازمان حمایت به‌عنوان مرجع رسمی و متولی محاسبه قیمت تمام‌شده باید وارد موضوع شود تا قیمت‌گذاری واقعی انجام گیرد و تا زمان تعیین تکلیف نهایی، این روند نباید ادامه پیدا کند.

وی در پایان درباره اقدام برخی شرکت‌ها در اعمال قیمت‌های جدید در سایت‌های خود گفت: این موضوع جدا از بحث بررسی‌های کارشناسی است و سازمان حمایت به‌صورت رسمی وارد بررسی شده و موارد به‌صورت کتبی ابلاغ شده است و انتظار می‌رود اصلاحات لازم انجام شود و قیمت‌ها از روی سایت‌ها برداشته شود.

کد مطلب 6868696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • US ۱۲:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۲
      0 0
      مهر عزیز لطفا بخش اقتصادی رو به دوبخش کشاورزی و صنعتی تجاری سامان دهی بفرمائید تا مخاطبان از رسانه بهتر بهره مند بشن. ضمنا یک پیشنهاد دارم یک جعبه کوچک برای کسب پیشنهادهای خلاقانه بشکل ارائه کوتاه ایده های خلاقانه معیشتی برای مخاطبانتون درست بفرمائید تا رسانه شما از این ایده ها و راهکارهای عالی در بازکردن گره های معیشتی اقتصادی سودمند برخوردار بشه. ممنون