۷ مرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۱۰

فرماندار دشتی: نظارت مستمر بر صنوف انجام شود

فرماندار دشتی: نظارت مستمر بر صنوف انجام شود

بوشهر_ فرماندار دشتی بر نظارت مستمر بر صنوف و برخورد با گران‌فروشی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی ظهر چهارشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان دشتی با تأکید بر اهمیت نظارت مستمر بر بازار اظهار کرد: کنترل و نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی باید به‌صورت مستمر انجام شود تا حقوق مردم و مصرف‌کنندگان حفظ شود.

وی افزود: در کنار برخورد قانونی با تخلفات صنفی، باید واحدهایی که انصاف را رعایت کرده و در ارائه خدمات و عرضه کالا عملکرد مطلوبی دارند نیز شناسایی و مورد تشویق قرار گیرند.

فرماندار دشتی تصریح کرد: برخورد با گران‌فروشی و تخلفات اقتصادی باید هدفمند و جدی باشد و دستگاه‌های متولی با همکاری و هماهنگی لازم، اجازه ندهند تخلف برخی افراد موجب بی‌اعتمادی مردم و آسیب به فضای بازار شود.

مقاتلی بر ضرورت تقویت نظارت میدانی، حمایت از کاسبان منصف و برخورد قانونی با متخلفان تأکید کرد و گفت: رضایتمندی مردم باید محور اصلی اقدامات ستاد تنظیم بازار شهرستان باشد.

کد مطلب 6902880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha