۱۵ شهریور ۱۴۰۵، ۹:۵۹

داداشی: وزش باد شدید و بارش پراکنده در خراسان شمالی پیش‌بینی می‌شود

داداشی: وزش باد شدید و بارش پراکنده در خراسان شمالی پیش‌بینی می‌شود

بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از وزش باد شدید در جنوب غرب و بارش پراکنده در ارتفاعات از سه‌شنبه خبر داد.

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌ای بیانگر جو پایدار طی یک‌شنبه در خراسان شمالی است. پدیده غالب افزایش باد در ساعت‌های بعدازظهر و آسمان در اکثر ساعت‌ها صاف تا قسمتی ابری خواهد بود.

وی افزود: فردا جو نسبتاً ناپایدار و پدیده غالب افزایش باد در ساعت‌های بعدازظهر و غبارآلود و در ساعت‌های شب احتمال بارش‌های پراکنده و خفیف در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی با اشاره به روز سه‌شنبه، تصریح کرد: با عبور امواج کم‌ارتفاع سطوح میانی جو و تقویت ناپایداری، بتدریج افزایش ابر و در ساعت‌های بعدازظهر و اولیه شب در پاره‌ای از نقاط بویژه جنوب غرب، وزش باد شدید و اواخر وقت در پاره‌ای از نقاط بویژه نیمه غربی، بارش باران و در ارتفاعات مه رقیق پیش‌بینی می‌گردد.

داداشی بیان کرد: روز چهارشنبه جو نسبتاً پایدار و از اواسط روز بتدریج کاهش ابر را انتظار داریم.

وی در پایان به آمار دمایی اشاره کرد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته خنک‌ترین نقطه استان از ایستگاه کوسه با کمینه دمای ۸ درجه و گرم‌ترین نقطه استان از ایستگاه جاجرم با بیشینه دمای ۳۴ درجه سانتی‌گراد گزارش شده است. طی همین مدت کمینه دمای بجنورد ۱۷ و بیشینه آن ۳۱ درجه سانتی‌گراد بوده است.

کد مطلب 6938735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha