۲۹ تیر ۱۴۰۴، ۱۷:۵۸

بیش از ۱۷۰۰ زائر اربعین خراسان شمالی در سامانه سماح ثبت‌نام کردند

بیش از ۱۷۰۰ زائر اربعین خراسان شمالی در سامانه سماح ثبت‌نام کردند

بجنورد- مدیر حج و زیارت خراسان شمالی از ثبت‌نام بیش از هزار و ۷۰۰ نفر از متقاضیان اربعین در سامانه سماح خبر داد.

علی کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، از ثبت‌نام ۱,۷۰۳ زائر اربعین حسینی خراسان شمالی در سامانه سماح خبر داد.

وی اظهار کرد: تاکنون ۱,۲۸۱ نفر از این متقاضیان با پرداخت هزینه بیمه، ثبت‌نام خود را نهایی کرده‌اند و فرآیند آماده‌سازی زائران برای حضور در مراسم اربعین حسینی در حال انجام است.

مدیر حج و زیارت خراسان شمالی افزود: تمامی دفاتر زیارتی مجاز در سطح استان آماده ارائه خدمات ثبت‌نام و مشاوره به زائران هستند و هم‌استانی‌ها می‌توانند با مراجعه حضوری یا از طریق سامانه، مراحل ثبت‌نام را تکمیل کنند.

کاظمی بیان کرد: اطلاع‌رسانی دقیق، ثبت‌نام به‌موقع و تهیه مدارک لازم از جمله توصیه‌های مهم به زائران برای بهره‌مندی بهتر از خدمات اربعین امسال است.

کد خبر 6536597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha