۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۰۳

ورود سامانه بارشی به خوزستان از شنبه

ورود سامانه بارشی به خوزستان از شنبه

اهواز- مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: سامانه بارشی فعالی از اواسط وقت فردا تا اواخر روز یکشنبه استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد که ریزش تگرگ و بارش برف در برخی نقاط استان را به همراه دارد.

محمد سبزه زاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی، تا اواسط وقت فردا با گذر موج نسبتا ضعیف بارشی از فراز استان شاهد ابرناکی در اغلب مناطق خوزستان و احتمال رگبار و رعد و برق، وزش بادهای متوسط گاهی تندباد لحظه ای به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات استان خواهیم بود.

مدیر کل هواشناسی خوزستان ادامه داد: سامانه بارشی فعالی از اواسط وقت فردا تا اواخر روز یکشنبه استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد و سبب رگبار و رعد و برق، وزش بادهای نسبتا شدید تا شدید در اغلب نقاط استان، احتمال ریزش تگرگ در برخی از نقاط استان و بارش برف در ارتفاعات خواهد شد.

وی تاکید کرد: با توجه به حجم بارش ها در سامانه دوم، آبگرفتگی معابر شهری و جاری شدن رودخانه های فصلی و طغیان مسیل ها مورد انتظار است.

به گفته سبزه زاری، طی روزهای شنبه و یکشنبه شمال خلیج فارس مواج و طوفانی و همراه با رگبار و رعد و برق خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان با بیان اینکه در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۱۵.۷ و کمینه دمای ۴.۵ درجه سانتیگراد رسیده است، افزود: همچنین در این بازه زمانی، گتوند با دمای ۱۷.۶ و دهدز با دمای ۰.۴- درجه سانتیگراد به ترتیب گرم ترین و سردترین نقاط استان گزارش شده اند.

کد خبر 6728920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha