۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۹:۰۷

ایمنی، پیش‌نیاز اجرای طرح‌های تامین و انتقال برق فارس است

ایمنی، پیش‌نیاز اجرای طرح‌های تامین و انتقال برق فارس است

شیراز-مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس گفت: ایمنی اولویت اصلی و پیش‌نیاز اجرای طرح‌های تامین و انتقال برق استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، نواب قائدی گفت: فرایندهای پیشگیرانه برای نهادینه شدن موضوع ایمنی در برق فارس یک اولویت است. بدون ایمنی و بدون اطمینان از تحقق اهداف ایمنی، بهره‌برداری و افتتاح طرح‌های عمرانی و خدمات ارزشی ندارند. این رویکرد در شرکت برق منطقه‌ای نهادینه شده که ایمنی و آموزه‌های آن در اولویت باشد.

وی افزود: همکاران ما به این باور رسیده‌اند که نیروی انسانی بزرگترین سرمایه شرکت است و هر حادثه تلخی که سلامت نیروی انسانی را مخدوش کند و ایمنی را زیر سوال ببرد، بسیار سنگین خواهد بود و نباید تکرار شود. ریسک عملیات تامین و انتقال برق در استان فارس به رغم گستردگی حوزه عملیات به حداقل کاهش یافته و ایمنی در صدر فعالیت‌های روزانه همکاران است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس گفت: این شرکت با محدوده‌ای به وسعت استان‌های فارس و بوشهر، تامین‌کننده برق برای روشنایی خانه‌های مردم و برق صنایع بزرگ و طرح‌ها و زیرساخت‌های صنعتی بزرگ است. در همه فرایندهای تامین و انتقال برق، ایمنی و رعایت شیوه‌نامه‌های HSE به عنوان یک اولویت دنبال می‌شود.

قائدی تصریح کرد: در عین حال، از ارزیابی‌ها و نظارت‌ها استقبال می‌کنیم و با آغوش باز پذیرای راهنمایی و ارشادات ناطران و ارزیابان توانیر هستیم. ما معتقدیم فرایندهای ایمنی و HSE در برق منطقه‌ای فارس به عنوان یک الگو در سایر استان‌های کشور نیز قابل تسری و توسعه است.

کد خبر 6730283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha