۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۸:۳۱

خیز بلند نوجوانان ایران برای فتح آسیا؛

سه بوکسور در یک‌ قدمی طلا/ مالکی برنزی شد

سه بوکسور در یک‌ قدمی طلا/ مالکی برنزی شد

سه ملی پوش بوکس نوجوانان ایران در رقابت های آسیایی شانس مدال طلا دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بوکس، در ادامه رقابت‌های بوکس قهرمانی نونهالان و نوجوانان آسیا که به میزبانی شهر تاشکند ازبکستان در حال برگزاری است، نمایندگان کشورمان امروز (سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه) با حضور در رینگ، نتایج درخشانی را به ثبت رساندند.

در نخستین مبارزه، متین چمی‌پا بوکسور وزن ۵۷ کیلوگرم تیم ملی نوجوانان ایران، در مرحله نیمه‌نهایی با غلبه بر نماینده قزاقستان، جواز حضور در فینال را کسب کرد.

چمی‌پا پیش از این نیز نمایندگان تاجیکستان و قرقیزستان را شکست داده بود و اکنون در دیدار پایانی باید برابر بوکسور اردنی قرار بگیرد تا برای کسب مدال طلا بجنگد.

در ادامه، فرزان احمدی نماینده وزن ۷۰ کیلوگرم تیم ملی نوجوانان ایران، در مرحله نیمه‌نهایی با برتری مقابل نماینده کره‌جنوبی، به عنوان دومین فینالیست کشورمان راهی دیدار نهایی شد.

احمدی که پیش از این با شکست نماینده ترکمنستان به نیمه‌نهایی رسیده بود، در فینال باید به مصاف نماینده ازبکستان برود.

در وزن ۵۲ کیلوگرم نیز ابوالفضل مالکی در مرحله نیمه‌نهایی برابر حریف باتجربه ازبکستانی تن به شکست داد و به مدال برنز آسیا رسید. مالکی پیش از این با غلبه بر نمایندگان قطر و ژاپن، به جمع چهار بوکسور برتر این وزن راه یافته بود.

در آخرین مبارزه روز، یاسین زیار نماینده وزن ۸۰+ کیلوگرم تیم ملی نوجوانان ایران، با نمایشی مقتدرانه نماینده قرقیزستان را شکست داد و به عنوان سومین فینالیست کشورمان راهی مرحله پایانی شد و در فینال باید با بوکسور قزاقستان مبارزه کند.

فینال وزن ۸۰+ کیلوگرم روز جمعه برگزار خواهد شد. زیار پیش از این نیز با ناک‌اوت سریع نماینده ترکمنستان در تنها ۳۰ ثانیه، صعودی طوفانی به نیمه‌نهایی را رقم زده بود.

هدایت تیم ملی بوکس نوجوانان ایران در این رقابت‌ها بر عهده بیژن عبدالملکی مربی تیم ملی، است.

کد مطلب 6828074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۹:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
      1 0
      مسابقات در 50 وزن دختر و پسر برگزار شده ما فقط با 15 نفر اعزام شدیم. دولت دلار رو گران میکنه براش مهم نیست این دلار گران اعزامها را نشدنی و محدود کرده