۲۵ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۴۲

افزایش محسوس دما از چهارشنبه در استان اردبیل

افزایش محسوس دما از چهارشنبه در استان اردبیل

اردبیل- مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: براساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، از روز چهارشنبه تا اوایل هفته آینده جو استان پایدار و افزایش محسوس دمای هوا پیش بینی می شود.

مجید کوهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد:‌ در ۲۴ ساعت گذشته شاهد بارندگی در بخش هایی از استان بودیم و بیشترین میزان بارش با ۱۵ میلیمتر در ایستگاه شهرستان اصلاندوز و با ۷ میلی متر در شهرستان پارس آباد ثبت شده است.

وی افزود: بر اساس تازه ترین نقشه های هواشناسی، وضعیت جوی استان از امروز در برخی مناطق ناپایدار خواهد بود و در برخی ساعات، به ویژه ظهر و عصر، رگبار باران و رعد و برق پیش بینی میشود. در مناطق مستعد، احتمال رخداد تگرگ و صاعقه نیز وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: از روز چهارشنبه تا اوایل هفته آینده، با تثبیت شرایط جوی، ضمن افزایش دما، آسمانی غالباً صاف در بیشتر مناطق استان انتظار میرود.

کوهی ادامه داد: هرچند در ساعات بعدازظهر و عصر، بهویژه در نواحی کوهستانی استان، احتمال رگبار و رعد و برق کاملاً منتفی نیست.

کد مطلب 6860861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha