۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۳۰

معاون دانشگاه علم و فناوری مازندران:

۲۵۰۰ دانشجو در دانشگاه علم و فناوری مازندران مشغول تحصیل هستند

۲۵۰۰ دانشجو در دانشگاه علم و فناوری مازندران مشغول تحصیل هستند

ساری - معاون دانشگاه علم و فناوری مازندران گفت: هم اکنون دو هزار و ۵۰۰ دانشجو در رشته های مختلف در این دانشگاه تحصیل می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، نبی اله رمضانی صبح یکشنبه در دیدار جمعی از مسئولین دانشگاه علم و فناوری استان با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) درباره ارزش و جایگاه علم آموزی ، اظهار کرد:  دانشگاه علم و صنعت واحد بهشهر شعبه ای  از دانشگاه علم و صنعت ایران است که در سال ۱۳۷۳ تأسیس شد.

وی افزود:  در بدو تأسیس ، سه رشتهٔ مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار)، مهندسی صنایع (گرایش تولید صنعتی) و ریاضی کاربردی در این دانشگاه فعال بودند و سپس  رشتهٔ مهندسی برق گرایش الکترونیک از سال ۱۳۸۸ به این رشته‌ها اضافه شد.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه علم و فناوری مازندران، با بیان اینکه  روند ادارهٔ  دانشگاه علم و صنعت واحد بهشهر  تا شهریور سال ۱۳۸۸ فقط به صورت شبانه بوده‌است، ادامه داد: واحد یاد شده  از سال ۱۳۸۸  مبادرت به جذب دانشجو در دو رشتهٔ مهندسی برق (گرایش الکترونیک) و ریاضی کاربردی در نوبت روزانه کرد و   سرانجام واحد پردیس خودگردان بهشهر در سال ۹۱ به دانشگاه علم و فناوری مازندران ارتقا یافت.

رمضانی، ابراز داشت: دانشگاه علم و فناوری مازندران هم اکنون از سه رشته به هفت رشته و شش رشته کارشناسی ارتقاء یافته است و در عین حال اساتید این دانشگاه غالبا فارغ التحصیلان ۱۳ دانشگاه برتر کشور هستند.

وی با بیان اینکه تا مهر ماه امسال دو هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه علم و فناوری مازندران  در حال تحصیل  هستند، افزود: بر اساس افق سال ۱۴۰۴ضمن بازنگری طرح جامع دانشگاه ، پذیرش دانشجو در این افق بایستی به چهار هزار و ۵۰۰ نفر برسد.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه علم و فناوری مازندران، در بخش دیگر، اجرای فیبر نوری و شبکه وایرلس در همه فضای دانشگاه، توسعه فنی دانشگاه، افزایش بودجه دانشگاه برای جبران کاستی های گذشته و... را جز برنامه و سند راهبردی دانشگاه عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه، استقبال خوبی از مراسم اقامه نماز در دانشگاه  دارند در سال ۹۴ مسجد فعلی دانشگاه را توسعه دادیم.

رمضانی، در ادامه با اشاره به ضرورت توجه و اهتمام ویژه به احداث مساجد و نمازخانه در مراکز آموزشی و اختصاص امکانات و تسهیلات در خور شأن به آن، گفت:  یکی از مطالبات مهم برای یک دانشگاه اسلامی، مسجد"است و در عین حال نیاز مهم  دانشگاه علم و فناوری مازندران  ساخت و احداث مسجدی  متناسب با جمعیت دانشجویان و کارکنان آن است.

کد خبر 3760198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha