۱۵ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۲۲

سادات: مقاومت ملت ایران معادلات دشمنان انقلاب را برهم زده است

سادات: مقاومت ملت ایران معادلات دشمنان انقلاب را برهم زده است

سنندج ـ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان گفت: ایستادگی ملت ایران و پاسخ قاطع نیروهای مسلح، محاسبات دشمنان علیه کشور را ناکام گذاشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج با محکوم کردن تجاوز اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی اظهار کرد: دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده‌اند با ابزارهایی همچون جنگ، تحریم و ایجاد فتنه به این نظام ضربه بزنند، اما مقاومت ملت ایران و مجاهدت نیروهای مسلح معادلات آنان را بر هم زده است.

وی با تسلیت شهادت رهبر انقلاب، جمعی از فرماندهان و تعدادی از شهروندان بی‌گناه کشور افزود: شهادت قائد امت و جمعی از مردم مظلوم ایران به دست آمریکا و رژیم صهیونیستی جنایتی بزرگ است که هرگز از حافظه تاریخی ملت ایران پاک نخواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به ریشه‌های دشمنی نظام سلطه با انقلاب اسلامی تصریح کرد: از همان آغاز پیروزی انقلاب و زمانی که اندیشه‌های امام خمینی(ره) در برابر تفکرات شرق کمونیسم و غرب لیبرالیسم ایستاد و ماهیت نظام سلطه را به چالش کشید، دشمنی‌ها با ملت ایران آغاز شد.

وی ادامه داد: دشمنان طی سال‌های گذشته با روش‌های مختلف از جمله جنگ تحمیلی، تحریم‌های گسترده و ایجاد آشوب‌های داخلی تلاش کردند انقلاب اسلامی را تضعیف کنند و در یک سال اخیر نیز با طراحی جنگ ۱۲ روزه و دامن زدن به اغتشاشات به دنبال ایجاد ناامنی در کشور بودند.

حجت‌الاسلام سادات همچنین به تجاوز اخیر دشمنان به خاک ایران در جریان مذاکرات اشاره کرد و گفت: آمریکای جنایتکار در حالی که با بحران‌های متعدد سیاسی و اجتماعی در داخل خود روبه‌رو است، دست به اقدامی ظالمانه علیه ملت ایران زد که در نتیجه آن رهبر معظم انقلاب و شماری از هموطنان به شهادت رسیدند.

وی در ادامه با اشاره به واکنش جمهوری اسلامی ایران افزود: نیروهای مسلح کشور با شجاعت در برابر دشمن ایستاده‌اند و پاسخ‌های قاطع آنان ضربات سنگینی به منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی وارد کرده است و به‌زودی ابعاد بیشتری از قدرت موشکی ایران برای جهانیان آشکار خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان خاطرنشان کرد: اگرچه رسانه‌های غربی تلاش دارند بسیاری از واقعیت‌ها را سانسور کنند، اما امروز رسوایی نظام استکبار بیش از گذشته نمایان شده و پیروزی نهایی از آن ملت ایران و جهان اسلام خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیام قدردانی رئیس‌جمهور از مردم کردستان گفت: مردم این استان در روزهای اخیر با حفظ آرامش و همراهی با نظام، بار دیگر وفاداری و حمایت خود از کشور را به نمایش گذاشتند.

در پایان این مراسم، نمازگزاران با سر دادن شعارهایی از جمله «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر منافق» تجاوز دشمنان آمریکایی و صهیونیستی به ایران اسلامی را محکوم کردند.

کد خبر 6766914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha