۲۴ خرداد ۱۴۰۵، ۲۱:۱۶

کشف ۴ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هشترود

کشف ۴ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هشترود

هشترود- فرمانده انتظامی شهرستان هشترود از کشف ۴ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در بخش نظرکهریزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه یکشنبه، سرهنگ رضا داداشی با اعلام این خبر اظهار کرد: مأموران پاسگاه نظرکهریزی فرماندهی انتظامی شهرستان هشترود با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق به شناسایی محل دپوی سوخت قاچاق در این بخش شدند.

وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی و انجام بازرسی از محل مورد نظر، مقدار ۴ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان هشترود با اشاره به اینکه ارزش سوخت‌های کشف‌شده حدود ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شد.

داداشی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز، قاچاق یا موارد مشکوک، مراتب را در اسرع وقت از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا اقدامات قانونی لازم انجام شود.

کد مطلب 6860266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha