۸ تیر ۱۴۰۵، ۲۳:۵۲

عامل آتش‌سوزی عمدی یک مغازه در کلاله دستگیر شد

عامل آتش‌سوزی عمدی یک مغازه در کلاله دستگیر شد

کلاله- فرمانده انتظامی کلاله از دستگیری عامل اصلی آتش‌سوزی عمدی یک واحد صنفی در این شهرستان خبر داد و گفت: متهم هنگام فرار از منطقه در عملیات غافلگیرانه پلیس دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ روح‌الله قره‌سفلو اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره آتش‌سوزی عمدی در یکی از مغازه‌های شهر کلاله، رسیدگی به این پرونده به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی و پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، متهم را در حالی که قصد خروج و فرار از منطقه را داشت، در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کلاله با بیان اینکه متهم در تحقیقات اولیه به ارتکاب جرم اعتراف کرده است، گفت: وی انگیزه خود از این اقدام را اختلافات شخصی و قبلی با مالک مغازه عنوان کرد.

قره‌سفلو خاطرنشان کرد: پس از تشکیل پرونده، متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

وی تأکید کرد: پلیس با افرادی که امنیت و نظم عمومی را برهم بزنند، قاطعانه و بدون هیچ‌گونه اغماض برخورد خواهد کرد.

کد مطلب 6874787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha