۱۷ مرداد ۱۴۰۵، ۱۷:۳۸

یک شهرک مسکونی در ۱۵کیلومتری شاهرود ساخته می‌شود؛ افتتاح ۲۴۰واحد مسکن

یک شهرک مسکونی در ۱۵کیلومتری شاهرود ساخته می‌شود؛ افتتاح ۲۴۰واحد مسکن

شاهرود- معاون وزیر راه و شهرسازی از افتتاح ۲۴۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهرود در هفته دولت خبر داد و گفت: یک شهرک مسکونی نیز در فاصله حدود ۱۵ کیلومتری این شهر ساخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان بعدازظهر شنبه در نشست بررسی روند اجرای طرح‌های زمین و مسکن در شرق استان سمنان که در یکی از مجموعه‌های گردشگری شاهرود برگزار شد، از افتتاح ۲۴۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهرود در هفته دولت سال جاری خبر داد.

وی افزود: این تعداد واحد مسکونی از مجموع ۹۳۸ واحد مسکونی در دست ساخت در شهرستان شاهرود، در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید.

ساخت شهرک مسکونی در ۱۵ کیلومتری شاهرود

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به دیگر اقدامات در حوزه تأمین مسکن اظهار کرد: یک شهرک مسکونی در فاصله حدود ۱۵ کیلومتری شاهرود به‌زودی ساخته خواهد شد.

نبیان با بیان اینکه دولت تمام تلاش خود را برای تأمین مسکن مورد نیاز مردم به کار می‌بندد، افزود: برای رفع گره موجود، جلسات و پیگیری‌هایی انجام شده است که امیدواریم به‌ویژه با مجموعه وزارت جهاد کشاورزی در راستای تأمین زمین، به نتیجه برسد.

وی همچنین گفت: برای مصلای پیامبر اعظم(ص) شاهرود نیز پیش‌بینی شده است با مولدسازی اراضی، هزینه و اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل این طرح تأمین شود.

کد مطلب 6911395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha