۹ شهریور ۱۴۰۵، ۹:۵۴

حمزه‌نژاد: دریا امروز آرام خواهد بود؛ افزایش تلاطم دریا از فردا

حمزه‌نژاد: دریا امروز آرام خواهد بود؛ افزایش تلاطم دریا از فردا

بندرعباس - رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان گفت: امروز شرایط دریا برای ترددهای دریایی آرام است و از فردا با افزایش بادهای جنوب شرقی، تلاطم دریا آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی حمزه‌نژاد صبح دوشنبه با تشریح وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان، اظهار کرد: امروز آخرین روز این هفته است که شرایط دریا برای ترددهای دریایی آرام خواهد بود و به صیادان و دریانوردان توصیه می‌شود در صورت تمایل به فعالیت دریایی امروز از فرصت موجود استفاده کنند.

وی افزود: از فردا با افزایش بادهای جنوب شرقی دریا متلاطم خواهد شد و این تلاطم تا روزهای پایانی هفته تداوم خواهد داشت.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان، ادامه داد: هرچه به روزهای پایانی هفته نزدیک‌تر شویم بر میزان ساعات وزش باد افزوده شده و تلاطم دریا نیز بیشتر و ماندگارتر خواهد شد.

حمزه‌نژاد با اشاره به وضعیت جوی استان، گفت: امروز همچنان شرایط برای رگبارهای تابستانه در ارتفاعات استان به ویژه شهرستان بشاگرد مهیا است و از فردا با افزایش رطوبت نسبی این شرایط می‌تواند تقویت شود.

وی درباره وضعیت دمایی استان نیز بیان کرد: از فردا با افزایش رطوبت نسبی هوا انتظار می‌رود تا روزهای پایانی هفته دمای هوا کاهش یابد و دماسنج‌های هواشناسی در ساعات ظهر اعداد کمتری را نسبت به چند روز گذشته نشان دهند.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان در پایان درباره وضعیت جزر و مد در بندرعباس، گفت: ساعت ۱۲ امروز مد در ساحل شهر بندرعباس پیش‌بینی می‌شود. همچنین جزر بعدی ساعت ۱۸:۳۰ خواهد بود.

کد مطلب 6932734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha